Si Comel Bermain :)

Friday, 30 September 2011

Dengar dan dengar

video


haa.. nih aku suke sangat dengar dari aku kecik lagi.. title "one in a million"... layann jerrr.... hehehe.. teringin sangat nak jumpa putera macam dalam klip video tu.. hehehe.. mybe dh jumpe kot..hak3....songeh laa aku nie.. best pulak kalau dapat seorang putera macam tu so sweet..hehehe



video

ni pulak aku layan klip video nih time aku sentimental sket..so aku akan jadi<<rockk>>sekejap..hehehe.. eh3,bukan2..ni aku layan sebab best tengok die main drum..dahsyat..hehehe..so aku teringin nk main mcm tu..<<huhuhu>>


❀Dah habis bace...?? Like jer kalau suka!❀

0 3810 Komen Terbaik yo!!!:

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers