Si Comel Bermain :)

Sunday, 27 May 2012

Menulis Report :)

Morning... masih awal lagi kan?? pagi lagi laa.... nak breakfast ape ek??..haa,rase nak makan nasi lemak jerk.. nasi lemak? nak pegi beli kat kedai laa,malas pulak nak kluar..wakakaka... cakap pandai,n mulut nie rase nak makan macam2 jer bler ade kat kampung nie... yeaa!!! cuti kan.. nak tahu x,cuti semester kali nie aku buat ape......??? haaa... aku ulang-alik pegi umah kakak aku main dengan beby die... comel glerr.. beby lelaki tau..n tangan aku lenguh mendukung beby itu yg bernama Muhammad Ammar...nak tahu xberat beby tu berapa..?? berat die 5.2kg mcam tu lah baru 4bulan... biler letak jer menangis,nak dukung jugak...so,exercise tangan laa aku.. nak tgk picture beby tu kee??? heee... tunggu tau,nanti aku letak kat cini.. dah berat handphone aku nih simpan gambar beby bcuk tu byk2.. beby lagi dah pandai posing2 bler aku snap gambar die.. hehehe... ade bakat dah...hahahaha


Bler waktu petang pulak,aku n the geng (member-member sekolah dlu2)berjumpa laa..hahaha..ape lagi,kami hangout laa.. ingat aku nie suke duk rumah ker..??? pegi cari wawa lain lah,aku nie kaki derak! (kuat berjalan)hehehe...sesiapa xfaham bhse ganu tuh!!.. Ari tuh kami sempat berhangout di satu tempat nih..wah! jumpe bukan main sakan masing-masing2,dgn gaya santainye mengajak bergambar..ade membe aku sorang nih,hah! mengeluarkan ipadnye yg sebesar buku nota terus snap gambar kami... entah bermacam2 gaye,sedar xsedar dah petang...wakakaka... trus balik... n gambar2 tu semua belum aku tgk lagi,xdapat lagi laa nak nengoknyer...

Haa,,,malam pulak aku buat ape erkk??? mesti laa keje mengonline,utube,fb,main games,tgk movie,dgr lagu...wakakaka... Macam xde keje jer nak buat...haa,nak tahu xlagu ape aku suke.. Jap ye....
|
|
|
|
|
haa,nie ade video kat cini..tgk laa lagu ape aku suke..
video

haha..minat laa jugak lagu nie..aku pun xtahu knpe suke lagu nie..???? blurr @$%*^$&*%..



❀Dah habis bace...?? Like jer kalau suka!❀

0 3810 Komen Terbaik yo!!!:

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers