Si Comel Bermain :)

Saturday, 30 June 2012

Alahai camping...............?!..menyesal pun ade..

S|a|L|a|M ,S.e.l.a.m.a.t  P.e.t.a.n.g..
 Hmm,dah petang erk,xsedar pulak..rasenyer baru celik mata tadi..haha..tu laa,asyik bangun lambat jer,mentang-mentanglah hujung minggu... Sepatutnya hujung minggu nie,orang asyik kuar jejalan kan,tapi aku??? hmm,malas nk keluar.. bukan aku xsuka jalan-jalan nie, tapi mood tu xde..nak buat macam mane kan.. ok,berbalik pasal tajuk kat atas tu yg sememangnye sempoi melanda diri.....adekah menyesal??? adekah aku sunyi?? ohh...tidakk!!!!... by the way,semalam si housemate aku sorang nih ajak aku join camping untuk kelab diorang,iaitu kelab kembara..!!!.. 

sadis xdapat pegi :(

alahaii,kenape laa aku masuk kelab bola tampar... yg dulunya aktif,tapi sekarang........????..hurmm... Memang excited laa aku kalau pasal camping nie... memang minat aku kot sejak aku sekolah rendah lagi,even sekolah menengah pun still join camping sana sini....sampai belajar aku ketepikan...hahaha... Asal time aku xbersedia lagi,die ajak join??? nakkkk!!! memang nak sangat-sangat....... tapi,oleh kerana aku baru dapat tahu semalam sape-sape yg nk join,boleh join jer camping tu......teramatlah sadiss!!.. yelaa,camping tu start hari ni sampai esok jer... maknenyer tido dalam hutan satu malam lah........ tapi aku xde treck suit laa,semua tertinggal kat kampung masa aku balik cuti hari tuh....satu pun lupa nak bawak!.. jadi,pikir punyer pikir....aku xdapatlah join..... memang nampak macam perkara remeh jer...."alaa,setakat seluar sukan xade tuu pun xboleh join!".... issyyhh,memanglah... ade ke orang masuk hutan pakai seluar jeans??? redah sungai pakai seluar jeans?? buat aktiviti lasak pakai seluar jeans???...... memang sakai lah kot.... bolehh!,,boleh buat orang gelak kat aku jerk... mesti pikir aku xpernah masuk hutan..hahahah....


aku xkisah pun orang nk cakap apa,tapi bagi aku itu bukan satu keselesaan lah untuk bercamping.... even nak camping 1 hari,2 hari or berhari-hari mesti ade preparation dulu......... xpeelaa,mungkin belum masanya lagi nak join aktiviti luar lagi... tapi jiwa nih,adoii..... memang rindu nak flying fox,junggle trekking,kayak,naik atv...... tinggal kenangan jelaa....

❀Dah habis bace...?? Like jer kalau suka!❀

2 3810 Komen Terbaik yo!!!:

✿Lady Ainaa✿ said...

bukan rezeki sis la tu.. xmengapa, lain kali, boleh pergi lagi.. sabar erk.. ena pun suka camping ni, rse diri tercabar.. like like like..weeeeeeeee

wa aQashah said...

hehe.. betul kan.. thank you.. :)

Counting Days :)

Daisypath Anniversary tickers